készíti: Gellért Ádám
email/elérhetőség: gadam107@yahoo.com

“The only necessary for "evil" to triumph is for a few good men to do nothing”


2011. november 20., vasárnap

Emberi jogi bizottság ülése, 2011. nov. 7 - az emberiesség elleni bűncselekmények büntetendőségéről és elévülésének kizárásáról szóló tv. javaslat

Az emberi jogi bizottság 2011. november 7-i ülésén tárgyalta a törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatokat, a jegyzőkönyv letölthető innen. A bizottsági ülésen az előterjesztő a következőket javasolta:

„GULYÁS GERGELY képviselő (Fidesz), a napirendi pont előterjesztője: Szeretném jelezni, hogy a módosító javaslatokra figyelemmel egy bizottsági módosító javaslatot készítettem, amely gyakorlatilag az összes észrevételt ötvözi és egybefoglalja. Az LMP részéről Schiffer Andrásnak volt egy átfogó javaslata, és több jobbikos képviselő is terjesztett elő javaslatokat. Tekintettel arra, hogy ezek jelentős része szakmai javaslat volt, igyekeztem ezeket a bizottsági módosító javaslatba beiktatni. […] GULYÁS GERGELY képviselő (Fidesz), a napirendi pont előterjesztője: Azért nem fogom támogatni az egyes módosító javaslatokat, mert a bizottsági módosító javaslat mindezeket magában foglalja.”

A megoldást a bizottság egyhangúlag támogatta.

Nincsenek megjegyzések: